Thursday, 30 December 2010

Giveaway ~ Saya Nak Kain Tu!!!

Assalamualaikum & selamat malam.


nak join?? klik banner GA di atas.
tutup : 21 januari 2011

Souv3nier FroM MeLaKa GA - by nureen

Assalamualaikum & selamat malam.


nak join?? klik banner GA di atas.

Cabutan Bertuah Akhir Tahun 2010

Assalamualaikum & selamat malam.


nak join?? klik banner GA di atas.
tutup : 31 disember 2010.

Friday, 24 December 2010

Perhatian ! Kain Pasang Jacquard Italy (KPJI)

Salam

Bismillahirrahmannirrahim...


< Out Of Sale !! New Items Will Be Update. >

Dengan ini Misza E-Shope dibuka secara rasmi kepada semua pelanggan. Di sini disertakan barang jualan iaitu kain pasang jenis Jacquard Italy yang boleh dibeli secara borong / runcit dengan harga yang berpatutan. 

Harga runcit ( 1 pasang ) = RM 39.90
Harga borong ( 30++  pasang ) = RM 900

1) Item Code : KPJI001
Status : Available


2) Item Code : KPJI002
Status : Available


3) Item Code : KPJI003
Status : Available


4) Item Code : KPJI004
Status : Available


5) Item Code : KPJI005
Status : Available


6) Item Code : KPJI006
Status : Available


7) Item Code : KPJI007
Status : Available


8) Item Code : KPJI008
Status : Available


9) Item Code : KPJI009
Status : Available


10) Item Code : KPJI010
Status : Available


11) Item Code : KPJI011
Status : Available


Sebarang tempahan boleh dibuat dengan merujuk 'How To Buy' . 
* disebabkan kesan pencahayaan, warna setiap gambar mungkin tidak seperti item sebenar.

Thursday, 23 December 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Assalamualaikum & salam sejahtera.


nak join?? klik banner GA di atas.
tarikh tutup pada 6 januari 2011.
nak tag murni, daud, zul.

MYAUTHENTICZONE OPENING GIVEAWAY

Assalamualaikum & salam sejahtera.



nak join ?? klik banner GA di atas.

blog beliau hitam menawan, tak lambat loading *erk. saya online pakai streamyx. hehek. 
sapa yang baca entri ni kena join jugak GA ni. paksa! haha.

Saturday, 18 December 2010

Promosi Mingguan | Borong 30++ Kain Pasang

Salam

Kami berhasrat untuk mempromosikan barang jualan iaitu kain pasang jenis Jacquard Italy dengan pembelian 30++ pasang secara borong.

 contoh kain pasang Jacquard Italy

Harga borong : RM900 ( 30++ pasang ) seperti yang telah ditetapkan [ sini ] . Apabila anda membeli secara borong kain pasang tersebut sebanyak 30++ pasang, kami akan memberi satu hadiah misteri. Hadiah akan diberitahu kemudian dan promosi ini berlangsung selama 14 hari bermula 4 Disember 2010 - 18 Disember 2010

Jika maklumbalas daripada pelanggan sangat menggalakkan, promosi ini akan dibuat lagi pada minggu yang akan datang. Sebarang masalah boleh hubungi kami seperti yang tertera di sidebar blog. 

Selamat membeli-belah! (>_<)v

Tuesday, 14 December 2010

Happy Birthday Elly Nazari giveaway



jom meriahkan GA !! klik banner di atas.
tarikh tutup pada 20 disember 2010.

hadiah yang ditawarkan :

tempat pertama : topup RM 20 x 1
tempat kedua : topup RM 10 x 1
tempat ketiga : topup RM 5 x 1

tambahan 2 hadiah saguhati iaitu topup RM 2 x 2 jikalau penyertaan yang banyak sangat.

"kami ucapkan selamat hari lahir & semoga dipermudahkan segala urusan (>_<)v "
 

Monday, 13 December 2010

Mari Jenguk Misza E-Shope di Bloglarian !!

Assalamualaikum & selamat tengah malam.

Lama juga tak bagi blog ni berkembang. Alhamdulillah GA kami mendapat sambutan dan perniagaan semakin bagus. Pheewwiitt !! Misza E-Shope da masuk dalam BlogLarian.

 jenguk kami dengan klik gambar di atas.

Jari - jemariku gatal nak tengok statistic pengunjung blog ni dan nak tau traffic sources. Paling tinggi ialah dari BlogLarian. *Klik gambar kalo tak berapa jelas.


Bagus sebenarnya buat exercise jogging, walking, running dengan BlogLarian sebab boleh promosi produk kami kepada anda. GA kami juga mendapat sambutan hangat walaupun ini merupakan pertama kali kami anjurkan GA. *Klik gambar kalo tak berapa jelas.


Alhamdulillah. GA kami masih dibuka dan hadiah-hadiah yang gempak !! disediakan untuk tiga pemenang. Nak join ??? Klik sini. Sekarang dalam proses update peserta GA. 

Promosi mingguan kami juga masih berlangsung dengan menawarkan pembelian secara borong kain pasang jenis Jacquard Italy. Hadiah menarik !! diberi pada setiap pembelian sepanjang promosi ini. Nak tau lebih lanjut ??? Klik sini

Tuesday, 7 December 2010

Bul Bul Craft Giveaway

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Rasa teruja nak join GA dari http://nurhoneysweet.blogspot.com/

nak join ? klik banner GA di atas.

GA ni untuk menghargai blogger2 di Malaysia...

2 pemenang akan di pilih...

Syarat-syaratnya....
1) copy gambar di atas dan pastekan di page u all beserta isi pertandingan ini..
2) kena la jadi follower ...tapi pastikan letak jejak (link ) di komen GA ini yer...
3) letak bul bul craft dalam list u all yer...
4)Letakkan sekali tentang blog u all semasa meninggalkan jejak untuk kita promotekan sekali...
5)terbuka kepada semua.........=)

Ini la hadiah2nya...........

 
1)key chain flower (1pcs)
2)fabric button ( 30 pcs)
3)h/p strip english cotton (1 pcs )
4)brooch english cotton ( 2 pcs )
5) Tiny Button (assorted shapes) (50 pcs)

Siap.

Blogger Berkumpul di BlogLarian

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Ramai di antara blogger sekarang sibuk buat entri pasal BlogLarian . Saya pun kena tag dengan Ifah Ibrahim. Sebenarnya bagus korang joging dengan blog ni. Selain mengeluar peluh walaupun tak berapa nak menitis air peluh itu, boleh promosi blog kamu. 


Saya suka berblogwalking kerana....

>> boleh tahu perkembangan bisnes online.
>> tambah member baru.
>> tambah pelanggan baru.
>> majukan bisnes online saya sendiri.
>> bagitau orang lain produk terbaru keluaran kedai online saya.

Lepas itu nak jemput member yang bertuah iaitu..


Kamu semua pun boleh join dengan cara masuk senarai kat sini.

Saya nak bagitau bahawasanya Promosi Mingguan | Borong 30++ Kain Pasang masih berlangsung dan peluang kamu mendapat hadiah misteri sangat tinggi sepanjang promosi ini. Kami juga berbesar hati ingin memberi kamu hadiah yang sangat menarik dan gempak di Misza E-Shope Opening Giveaway 

Salam Maal Hijrah 1432H.

Monday, 6 December 2010

Contest Mimik Muka Menarik

Assalamualaikum & selamat petang.

Hujan renyai-renyai melanda kawasan Taman Sri Muda. Di samping itu, teringat tag yang belum dibuat dari seorang sahabat. Ini pertandingan dari http://september-89.blogspot.com/


Pagi hari raya pertama tahun ni di kampung. Gambar bersama-sama anak, Alin.


syarat-syarat join bole klik sini. tarikh tutup pada 25 disember 2010. nak tag :


1st Eijam's Family Giveaway

Assalamualaikum & selamat petang.

Bestnya hadiah tupperware dari http://nhmi.blogspot.com/
 

blog kamu simple & nice. anak-anak comel. suka tengok. tunggu apa lagi. jom join GA ni. syarat-syarat join bole klik banner GA kat atas. tarikh tutup pada 31 disember 2010 jam 10 malam.
nak tag :


Saturday, 4 December 2010

LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!

Salam



cara-cara dan syarat-syarat join boleh klik banner giveaway kat atas. tarikh tutup pada 30 disember 2010. nak tag zul & sopi. Jom !
 

Friday, 3 December 2010

Cuti-cuti Sekolah Giveaway

Salam


syarat-syarat join boleh klik kat banner di giveaway di atas. tarikh tutup pada 31 disember 2010.

             2) http://atonisaton.blogspot.com/

Chocolate Giveaway

Salam


syrat-syarat join boleh klik banner giveaway kat atas. tarikh tutup pada 25 disember 2010. hadiah mestilah coklat! jom!

Our 1st Lucky Draw

Salam


syarat-syarat join boleh klik banner di atas. tarikh tutup pada 12 disember 2010. ada 12 jenis hadiah yang disediakan. gempak wo!