Sunday, 2 January 2011

< Banner Baru Misza E-Shope >

Assalamualaikum & selamat sejahtera.

Kami dah buat banner baru untuk Misza E-Shope. Macam kat bawah ni. hee~ Sapa-sapa yang dah amek banner yang lama tu, suka hati nak buang atau simpan buat pekasam. Pekasam?? hu! Banner baru ni korang boleh amek kat Banner Exchange ye.


Kami akan membawa stok baru untuk pembelian secara borong dan runcit tak lama lagi. Harap bersabar ye.. Da join GA kami ?? Kalo belum, boleh klik banner GA kami kat sidebar blog.

Hadiah juga akan di-update nanti.

2 bicara kata:

syah ai said... [Reply to comment]

GA tuu nk gne banner nie ataw yg lame je?? makacehh

Misza E-Shope said... [Reply to comment]

@syah aieh. yang ni banner utk blog ni.. banner GA yang kat sidebar tu..maaf kalo ayat berbelit-belit..